Gratis e - book

Ik ga akkoord.

10 tips voor je vakantie fotoboek

Gratis e-book

Ik geef je 10 praktische tips om moeiteloos jouw vakantie fotoboek te maken en te bestellen al tijdens de terugreis!

Surea - Dorst

Een veelzijdige plek in Dorst, dichtbij Breda. Je hebt er prachtige hoge bomen, een stukje zand en een watertje. Mooi voor een zwangerschapsshoot waar je bijvoorbeeld ook nog even het water in wilt!

Cadettenkamp

Een prachtige zandvlakte dichtbij Breda met een klein stukje bos. Waar kinderen lekker kunnen ravotten, spelen en dennenappels zoeken!
Met zonsopgang krijg je hier ook zulke mooie foto's!

Bos

Dichtbij de galderse heide (combi is mogelijk) is het prachtige bos. Lekker takken zoeken en ondertussen foto's maken. Dit plekje is alleen geschikt tijdens zonsondergang met zon ivm het licht.

Vlonderpad

Een lang houten vlonderpad in het prachtige mastbos. Het vlonderpad ligt tussen de heide en in de winter geven de grassen een prachtige kleur! Helaas mag je officieel niet van de vlonder af dus je bent bij deze locatie wel veel gebonden aan de vlonder of net eraf. Daarom niet geschikt voor grote families. 

Bergse heide

Nog zo'n prachtige plek, deze keer in Bergen op zoom. Hier vind je een uitgestrekt gebied met zand, een watertje, heide en bos. Er is ook een heuveltje dus met zonsondergang geschikt voor een mooie silhouet foto. Heel veelzijdig dus!

Mastbos 

In de herfst is het mastbos echt een pareltje. De bomen kleuren oranje of de blaadjes liggen op de grond en er liggen boomstammen. Dus een geweldige plek rond medio Oktober tot media November. 

Als moeder van 3 kids weet ik hoe druk het leven vaak is. Hoe snel de tijd vliegt al is het mega cliché. 

JUIST omdat de tijd zo snel gaat heb ik zo'n enorme behoefte om alles vast te leggen, om later weer in het moment te duiken en te voelen hoe het toen was. Die herinnering weer ophalen! 

Maar tijd om fotoboeken te maken was wel een dingetje. Ik wilde het zo graag maar waar haal ik de tijd vandaan? Inmiddels heb ik mijzelf zo'n fijne en handige workflow aangeleerd en is fotoboeken maken easy. Alle drie de kids hebben elk een jaarboek en we bladeren er elke week wel in! 

Dit geluk, die oogjes van de kids. Dat gun ik elke moeder! En daarom heb ik dit gratis e-book en mijn fotoboekenbaas cursus gemaakt voor drukke moeders die hun waardevolle momenten ook willen bundelen op een makkelijke en snelle manier!
Hi, ik ben Marloes, lifestyle fotograaf en moeder van 3 kids.

Ik help en inspireer moeders (to be) om dierbare momenten vast te leggen en te bundelen zodat ze voor altijd opnieuw kunnen genieten van waardevolle herinneringen