Laat gratis 3 van jouw foto's
omzetten met de
                 preset

Over the moon

show me the magic!

Een preset is heel bepalend voor het uiterlijk en de sfeer van jouw foto's. Je kunt daarom best twijfels hebben of een preset bij jou en jouw foto's past. Laat deze preset voor zichzelf spreken en stuur nu 3 van jouw foto's in. Ik zet voor jou de preset op je foto's en stuur ze naar je terug, zodat je met eigen ogen kunt zien hoe geweldig deze preset is! 

Benieuwd welk effect de preset op jouw foto's heeft?

over the moon preset

Je wilt niet een miskoop maken. 

Je bent bang dat je een verkeerde keuze maakt.

Je hebt geen idee hoe een preset valt op jouw foto's.

Je wilt een preset kopen, maar je weet niet welke past bij jou.

Herken jij dit?

Zie hoe de preset op jouw foto's uitvalt en maak je keuze!

Elke maandag edit ik de ingestuurde foto's en stuur ik ze terug. 

Stuur je foto's in door middel van het inschrijfformulier.

Zo gaat het in z'n werk

Ik weet hoe vervelend het is om een miskoop te maken en ik herken de twijfels die bij het kopen van een preset komen kijken. Ik maak het je daarom makkelijk en edit jouw foto's voor je, nog voordat je een cent hoeft uit te geven. 

Wat als ik je vertel dat het niet zo hoeft te zijn?

Dit wil ik!

MAMA VAN VINCE & JAVI

"Marloes heeft een paar van mijn foto's bewerkt met haar preset. Toen ik de foto's terug kreeg was ik op slag verliefd, het geeft een wauw factor aan de foto. Je ziet meteen de warme gloed over de foto. Als je dit bij alle foto's toepast krijg je een geheel. Ik ga dan ook zeker deze preset aanschaffen."

Deze preset pack bevat 6 mobiele kleur presets voor verschillende omstandigheden en 2 zwart wit presets. De presets zijn gemaakt om je foto's warmte en eenheid te geven. Het haalt de natuurlijke tinten in de foto's naar boven, waardoor de sfeer direct warmer wordt. 

Met de Lightroom app op je telefoon is de preset heel eenvoudig toe te passen op al jouw telefoonfoto's en tover je in een mum van tijd jouw foto's om naar een samenhangend geheel. 

Over the moon preset pack

De preset

Welke foto's stuur ik in?

Gebruik als laatste een portret van bijvoorbeeld je kinderen of van jezelf. Een portret is een foto waarop het gezicht vol in beeld staat. Maak deze bijvoorbeeld voor het raam, zodat het licht op het gezicht valt. 

Een portret

Kies voor een foto die je overdag buiten hebt gemaakt. Let er bij deze foto op dat de zon niet op de foto staat, want dat zorgt voor overbelichting en daar gaat de kwaliteit van de foto op achteruit. 

Een buiten foto

Selecteer een foto die je binnen hebt gemaakt. Dit zijn meestal foto's die wat minder licht hebben. Let er op dat je tijdens het maken van de foto geen lampen aan hebt staan. Dit zorgt automatisch voor een gele gloed en dat komt nooit lekker uit de verf. 

Een binnen foto

voor de 'over the moon' preset

stuur nu je foto's in

Vul hieronder je gegevens in en voeg je foto's toe.

Test het! Stuur mij nu 3 foto's!

meer info

wil je meer weten over de preset pack?