FOTOBOEKENBAAS

Van chaos op je pc naar een waardevolle herinnering 

Cursus

Je herkent het vast wel, als moeder maken we enorm veel foto's. Maar die foto's blijven vaak alleen maar op je telefoon op computer staan. Zonde! Je bent het overzicht kwijt en je weet niet waar je moet beginnen. Er komen alleen maar meer foto's bij. 

Orde te scheppen in de chaos en eindelijk te beginnen aan je fotoboeken?

Ben jij klaar om ...

Je er geen tijd voor hebt.

Je perfectionisme houdt het maken van een fotoboek tegen.

Je duizenden foto’s in je filmrol hebt staan en je niet weet waar je moet beginnen?

Kom jij ook niet aan je album toe omdat:

Je niet weet hoe je een album moet ontwerpen.

Je niet weet waar je een album moet bestellen.

Het bijhouden van je fotoboeken lukt niet waardoor je elke keer achter blijft lopen.

Want als moeder van drie kids en het dagelijkse drukke leven herken ik dit als geen ander. Bij Noud en Saar begon ik het eerste jaar zo goed, maar daarna heb ik het een hele tijd laten liggen en was ik het overzicht kwijt. Ik wist niet waar ik moest beginnen.

Ik keek er als een enorme berg tegenop en ik bleef het uitstellen. Maar ik wilde zo graag die jaarboeken maken om samen in te bladeren, herinneringen op te halen.

Inmiddels hebben alle 3 de kids een fotoboek per jaar. [YEAH!] Bladeren we deze wekelijks door én heb ik een enorm fijne workflow ontwikkeld om het bij te houden. Zodat ik een volgend jaaralbum in een paar avonden maak!

En nu is mijn missie om al deze ervaring, hoe ik dit voor elkaar heb gekregen met alle moeders in Nederland te delen. Zodat ze het geluk voelen wat ik voel als ik de fotoboeken door blader met mijn kinderen!

I FEEL YOU

Samen met je kids de fotoboeken doorbladerd en de mooiste herinneringen herbeleven.

Geen onrust meer ervaart omdat je zo ver achter loopt.

Een handige workflow leert hoe je snel bij komt en bij blijft met je fotoboeken

Stel je eens voor dat jij ...

Dit wil ik!

- Marielle

Ik vind je cursus zelf echt heel goed in elkaar zitten! Ik heb meteen een idee hoe ik hieraan kan beginnen, waar te starten en welke stappen ik moet ondernemen. Dit komt mede door de opdrachten bij elke module! 

fotoboekenbaas?!

wordt jij een...

baas

dit wil ik

Investering: €79,- 

Wil jij orde in de chaos. Rust ervaren omdat je helemaal bij bent met je fotoboeken?! Wil je exclusieve tips van mij als fotograaf en moeder voor het maken van de mooiste fotoboeken?

€65,-

Module 1

Fotoboekenbaas

Dé stok achter de deur om nu EINDELIJK aan de slag te gaan met de fotoboeken van je kids!

Heb jij een begin aan je fotoboeken gemaakt.

Heb jij een fijne workflow geleerd om bij te blijven met de foto's voor in je fotoboek.

Weet je hoe je snel een goede selectie kan maken van die duizenden foto's.

Heb jij jouw enorme berg foto's gesorteerd en in een handige mappenstructuur staan, aan de hand van behapbare stappen.

Na deze cursus ..

In het kort

Tijdelijk dus met mega korting!
Dit is een investering voor het leven. Het is veel meer waard dat jij dadelijk een tastbaar herinnering hebt om samen door te bladeren met je kinderen.

Investering

Alleen als je NU instapt.
- Stok achter de deur
- Community met andere moeders 
- Livesessie's 
- Mogelijkheid tot vragen stellen

BAAS-week

- Inclusief 5 modules met 20 praktische video's
- Opdrachten om daadwerkelijk actie te ondernemen
- Korte samenvatting in tekst onder de video's
- Praktische video lessen waarin ik je stap voor stap meeneem. 

De cursus

'Van            foto's op je computer naar een tastbaar fotoboek vol               !'

duizenden 

herinneringen

'Van            foto's op je computer naar een tastbaar fotoboek vol               !'

duizenden    

herinneringen

Ik doe mee!

Krijg jij een ticket voor de instagram baas-week!

Dat is nog niet alles... als je nu instapt:

Bonus module : kijk mee bij het maken van mijn fotoboek

DIRECTE TOEGANG TOT de online leeromgeving

maandelijkse reminder voor jouw foto selectie  

5 videomodules 

Klaar om de baas te worden over je foto opslag chaos en mooie herinneringen te bundelen?

Wat krijg je allemaal?

De BAAS-week [16-23 januari 2023] is JOU stok achter de deur! Als je voor 1 januari instapt krijg je toegang tot een besloten instagram account voor extra tips, aanmoeding zodat je daadwerkelijk aan de slag gaat!

Praktische video's waar ik je stap voor stap meeneem

reviews

- Judith

"Wat ontzettend waardevol om met mijn fotoboeken aan de slag te gaan! Ik had het wel een klein beetje verwacht, maar door jouw cursus heb ik weer helemaal zin om alles op orde te maken én het ook bij te houden. Nu Sarah 1,5 is merk ik al dat ze het leuk vindt om door haar (enige) fotoalbum te bladeren van de newbornshoot, dus ik weet zeker dat ze het later geweldig gaat vinden om meer fotoalbums te bekijken van al onze mooie, grote en kleine momentjes samen!

Je maakte me ervan bewust dat ik NU iets moest doen en niet moest wachten met het uitzoeken van die enorme berg foto’s. Stap voor stap hielp je me om structuur aan te brengen in het opslaan en uitzoeken van mijn foto’s en dat is zo waardevol voor later, dankjewel!"

Mama van tijn

"Ik maak veel foto's van mijn gezin met mijn telefoon en die beelden zijn me heel kostbaar. Ben altijd aan het klooien om deze foto's mooi te bewerken, dus ik heb lang uitgekeken naar deze preset. Ik heb de preset mogen uitproberen en ben heel enthousiast! De kleuren zijn prachtig en geven mijn foto's zoveel meer waarde mee. Ik beveel deze preset van harte aan! "

Mama van Boaz, morris & luca

Ik vind de preset warm en sfeervol. Het geeft de foto onwijs veel krachtigheid. Ik ben hier echt heel blij mee, ik kan nu heerlijk op mijn telefoon, in een paar handelingen, de foto’s van mijn kindjes omtoveren tot een prachtige sfeerfoto. Heerlijk om straks alle foto’s boeken te maken met allemaal dezelfde stijl. 
Bedankt Marloes, ik ben blij! 

mama van flore & fabrian

"Sinds ik kinderen heb, maak ik een stuk meer foto’s dan voorheen, want ik wil elke ontwikkeling delen en bewaren voor later. Ik ben geen fotograaf, maar ik krijg het soms wel voor elkaar om zo’n mooi momentje vast te leggen. Deze foto’s zijn dan alleen vaak wel erg hard van kleur, of juist een beetje flets, ze missen net dat mooie gloedje of warmte. Het zelf bewerken van foto’s vind ik echt te moeilijk (en zou me ook veel te veel tijd kosten), dus een preset leek (én bleek!) de ideale oplossing. Door het gebruik van de preset op mijn eigen foto’s worden de kleuren zoveel mooier geeft het de foto’s net die extra warmte die ik zo mooi vind. Ook zorgt het toepassen van de preset op mijn foto’s voor wat meer eenheid en rust in het fotoboek. Het ziet er gelijk een stuk professioneler uit! De preset is echt een aanrader als je op een snelle manier je eigen foto’s net dat beetje extra wilt geven."

Nu leer je hoe je je album rustig en professioneel laat ogen, je krijgt tips voor verschillende layouts en leer je hoe je een verhaal vertelt door je fotoboek heen. 

De beste indeling

05

Ik leer je alles over de verschillende opties die je kan kiezen bij het maken van een album en hoe je kan beginnen en eindigen met een album.

Album keuzes

04

In module 3 pakken we jouw perfectionisme aan en leer ik dat het bundelen van je momenten belangrijker is dan een perfect album. En je leert een handige workflow als je je foto’s wilt bewerken met een preset.

Perfectionisme &workflow

03

Je weet na het doorlopen van deze module hoe je snel je fotoboek waardige foto’s selecteert zodat je de baas bent over al je foto’s en er orde in je telefoon opslag is!

Baas in de selectie

02

In deze module help ik je om de achterstand van foto's bij te werken en leer ik je een overzichtelijke mappenstructuur.

Chaos! Hoe begin ik?

01

Modules

In de bonus module krijg je een exclusief kijkje in de keuken. Je kijkt mee tijdens dat ik bezig ben met het maken van mijn fotoboek voor mijn jongste dochter Maan.

BONUS
module 

06

Dit is hoe de cursus je leert hoe je van jouw ‘berg’ een fijn moment van herinneringen ophalen wordt:

yes i'm in!

Investering: €79,- 

Jij krijgt exclusief toegang tot mijn BAAS-week wat jouw stok achter de deur gaat zijn! Ik help je om concrete stappen te maken om daadwerkelijk aan de slag te gaan met je fotoboeken!

stok achter de deur

Je krijgt na het aanschaffen van mijn cursus direct toegang en kan de video's op eigen tempo volgen.

Direct toegang

De videolessen vind je in een online leeromgeving. De video's zijn to the point en praktisch en duren niet langer dan 5 minuten. 

Praktisch

Module 1

Dé cursus om je fotoboeken de baas te worden! 

Ik ben Marloes, een enthousiaste lifestyle fotografe uit Dordrecht. Getrouwd met Pim en trotse moeder van Noud, Saar en Maan. Samen met onze bruine labrador genaamd ‘Brownie’ wonen wij in Dordrecht. 

Herken jij dat de tijd vliegt? Ik vind het bizar snel gaan en daarom leg ik het liefste elk moment vast van mijn kinderen, de mijlpalen maar ook bijvoorbeeld de gewone dagelijkse momentjes. Omdat dit nu normaal is maar je deze normale dingen zo snel weer vergeet.

Ik hou van foto's en herinneringen terug halen, samen met mijn kids kijken wij wekelijks in hun jaarboeken. Foto's laten verstoffen op je telefoon of computer vind ik zo zonde. Ik gun elke moeder zo'n mooi boek die ze cadeau kunnen doen aan hun kinderen! Dus al mijn ervaring en tips heb ik gebundeld in mijn cursus fotoboekenbaas! Doe jij mee?

Hi, Ik ben Marloes!

Leer me kennen

FAQ

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Viverra vitae congue eu consequat ac felis donec. Rhoncus dolor purus non enim. Ac tincidunt vitae semper quis lectus nulla at volutpat diam. Suspendisse porta dignissim turpis, eget ornare lectus maximus at. 

1. Lorem ipsum dolor sit amet?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Viverra vitae congue eu consequat ac felis donec. Rhoncus dolor purus non enim. Ac tincidunt vitae semper quis lectus nulla at volutpat diam. Suspendisse porta dignissim turpis, eget ornare lectus maximus at. 

2. Pellentesque sem velit?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Viverra vitae congue eu consequat ac felis donec. Rhoncus dolor purus non enim. Ac tincidunt vitae semper quis lectus nulla at volutpat diam. Suspendisse porta dignissim turpis, eget ornare lectus maximus at. 

3. Rhoncus dolor purus non enim?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Viverra vitae congue eu consequat ac felis donec. Rhoncus dolor purus non enim. Ac tincidunt vitae semper quis lectus nulla at volutpat diam. Suspendisse porta dignissim turpis, eget ornare lectus maximus at. 

4. Scelerisque purus semper eget duis at?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Viverra vitae congue eu consequat ac felis donec. Rhoncus dolor purus non enim. Ac tincidunt vitae semper quis lectus nulla at volutpat diam. Suspendisse porta dignissim turpis, eget ornare lectus maximus at. 

5. Nulla quis lorem ut libero malesuada feugia?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Viverra vitae congue eu consequat ac felis donec. Rhoncus dolor purus non enim. Ac tincidunt vitae semper quis lectus nulla at volutpat diam. Suspendisse porta dignissim turpis, eget ornare lectus maximus at. 

6. Vivamus suscipit tortor eget felis porttitor volutpat?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Viverra vitae congue eu consequat ac felis donec. Rhoncus dolor purus non enim. Ac tincidunt vitae semper quis lectus nulla at volutpat diam. Suspendisse porta dignissim turpis, eget ornare lectus maximus at. 

6. Vivamus suscipit tortor eget felis porttitor volutpat?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Viverra vitae congue eu consequat ac felis donec. Rhoncus dolor purus non enim. Ac tincidunt vitae semper quis lectus nulla at volutpat diam. Suspendisse porta dignissim turpis, eget ornare lectus maximus at. 

5. Nulla quis lorem ut libero malesuada feugia?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Viverra vitae congue eu consequat ac felis donec. Rhoncus dolor purus non enim. Ac tincidunt vitae semper quis lectus nulla at volutpat diam. Suspendisse porta dignissim turpis, eget ornare lectus maximus at. 

4. Scelerisque purus semper eget duis at?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Viverra vitae congue eu consequat ac felis donec. Rhoncus dolor purus non enim. Ac tincidunt vitae semper quis lectus nulla at volutpat diam. Suspendisse porta dignissim turpis, eget ornare lectus maximus at. 

3. Rhoncus dolor purus non enim?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Viverra vitae congue eu consequat ac felis donec. Rhoncus dolor purus non enim. Ac tincidunt vitae semper quis lectus nulla at volutpat diam. Suspendisse porta dignissim turpis, eget ornare lectus maximus at. 

2. Pellentesque sem velit?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Viverra vitae congue eu consequat ac felis donec. Rhoncus dolor purus non enim. Ac tincidunt vitae semper quis lectus nulla at volutpat diam. Suspendisse porta dignissim turpis, eget ornare lectus maximus at. 

1. Lorem ipsum dolor sit amet?

FAQ

Koop hier de cursus

Klaar om je dierbaarste herinneringen TASTBAAR TE MAKEN?