FOTOBOEKENBAAS

Van chaos op je pc naar een waardevolle herinnering 

Cursus

Je herkent het vast wel, als moeder maken we enorm veel foto's. Maar die foto's blijven vaak alleen maar op je telefoon of computer staan. Zonde! Je bent het overzicht kwijt en je weet niet waar je moet beginnen. Er komen alleen maar meer foto's bij. 

Te stoppen met uitstellen, orde in de chaos te brengen  en eindelijk te beginnen aan je fotoboeken?

Ben jij klaar om ...

Je er geen tijd voor hebt?

Je perfectionisme het maken van een fotoboek je tegenhoudt? 

Je duizenden foto’s in je filmrol hebt staan en je niet weet waar je moet beginnen?

Kom jij ook niet aan je album toe omdat:

Je niet weet hoe je een album moet ontwerpen?

Je niet weet waar je een album moet bestellen? Of op ziet tegen alle technische dingen waar je tegen aan kan lopen?

Het bijhouden van je fotoboeken niet lukt, waardoor je elke keer achter blijft lopen?

Als moeder van drie kids en het dagelijkse drukke leven herken ik dit als geen ander. Bij Noud en Saar begon ik het eerste jaar zo goed, maar daarna heb ik het een hele tijd laten liggen en was ik het overzicht kwijt. Ik wist niet waar ik moest beginnen.

Ik keek er als een enorme berg tegenop en ik bleef het uitstellen. Maar ik wilde zo graag die jaarboeken maken om samen in te bladeren, herinneringen op te halen.

Inmiddels hebben alle 3 de kids een fotoboek per jaar. [YEAH!] Bladeren we deze wekelijks door én heb ik een enorm fijne workflow ontwikkeld om het bij te houden. Zo maak ik een volgend jaaralbum in een paar avonden!

Nu is mijn missie om al deze ervaring, hoe ik dit voor elkaar heb gekregen, met alle moeders in Nederland te delen. Om ze ook dat geluk te laten voelen wat ik voel als ik door de fotoboeken blader met mijn kinderen! 

I FEEL YOU

Samen met je kids de fotoboeken doorbladert en de mooiste herinneringen herbeleeft.

Geen onrust meer ervaart, omdat je zo ver achter loopt.

Een handige workflow leert hoe je snel je achterstand bijwerkt en bij blijft met je fotoboeken.

Stel je eens voor dat jij ...

Dit wil ik!

- Astrid

"Dankzij de cursus heb ik echt handvatten gekregen hoe ik stapsgewijs tot een mooi fotoboek kom. Alle foto's gebundeld in 1 boek, de mooiste momenten en herinneringen van je kind. Wat wil je nog meer. Ik zou iedereen deze cursus aanraden want wat haal ik hier een voldaan gevoel uit. Samen met je kinderen door de fotoboeken bladeren."

fotoboekenbaas?!

word jij een...

yes i'm in!

Inclusief praktische opdrachten zodat je echt aan wordt gezet tot actie. En een fijne leeromgeving waarin je vragen kan stellen. 

stok achter de deur

Je krijgt na het aanschaffen van mijn cursus direct toegang en je kan de video's op eigen tempo volgen.

Direct toegang

De videolessen vind je in een online leeromgeving. De video's zijn to the point en praktisch en duren niet langer dan 5 minuten. 

Praktisch

Dé cursus om je fotoboeken de baas te worden! 

€127,-

Normaal

€97,-

NU

Heb jij jouw eerste fotoboek in handen!

Heb jij een fijne workflow geleerd om bij te blijven met de foto's voor in je fotoboek.

Weet je hoe je gemakkelijk een goede selectie kan maken van duizenden foto's.

Heb jij jouw enorme berg foto's gesorteerd en in een handige mappenstructuur staan.

Na deze cursus ..

'Van            foto's op je computer naar een tastbaar fotoboek vol               !'

duizenden 

herinneringen

'Van            foto's op je computer naar een tastbaar fotoboek vol               !'

duizenden    

herinneringen

reviews

"Ik vind je cursus echt heel goed in elkaar zitten! Ik heb meteen een idee hoe ik kan beginnen met mijn fotoboeken, waar te starten en welke stappen ik moet ondernemen. Dit komt mede door de opdrachten bij elke module!"

- Marielle

"Marloes spreekt liefdevol en met passie in haar nieuwe cursus. Marloes is een warm persoon en denkt graag mee. Ze geeft de juiste handvatten om mee verder te gaan bij het maken van mijn eigen fotoboeken."

- Astrid

Ik doe mee!

Korting op mijn mobiele preset voor meer eenheid

DIRECTE TOEGANG TOT de online leeromgeving

maandelijkse reminder voor jouw foto selectie  

5 videomodules 

Klaar om de baas te worden over je foto opslag chaos en mooie herinneringen te bundelen?

Wat krijg je allemaal?

korte Praktische video's waar ik je stap voor stap meeneem

Bonus module : kijk mee bij het maken van mijn fotoboek

Bonus module : Toegang tot de fotoboekenbaas week

Tijdelijk een extra bonus:

reviews

- Judith

"Je maakte me ervan bewust dat ik NU iets moest doen en niet moest wachten met het uitzoeken van die enorme berg foto’s. Stap voor stap hielp je me om structuur aan te brengen in het opslaan en uitzoeken van mijn foto’s en dat is zo waardevol voor later, dankjewel! "

"Ik vind je cursus echt heel goed in elkaar zitten! Ik heb meteen een idee hoe ik kan beginnen met mijn fotoboeken, waar te starten en welke stappen ik moet ondernemen. Dit komt mede door de opdrachten bij elke module!"

- Marielle

"Marloes spreekt liefdevol en met passie in haar nieuwe cursus. Marloes is een warm persoon en denkt graag mee. Ze geeft de juiste handvatten om mee verder te gaan bij het maken van mijn eigen fotoboeken."

- Astrid

Nu leer je hoe je je album rustig en professioneel laat ogen. Je krijgt tips voor verschillende lay-outs en je leert hoe je een verhaal vertelt door je fotoalbum heen.

De beste indeling

05

Ik leer je alles over de verschillende opties die je kan kiezen bij het maken van een album en hoe je kan beginnen en eindigen met een album.

Album keuzes

04

In module 3 pakken we jouw perfectionisme aan en leer ik dat het bundelen van je momenten belangrijker is, dan een perfect album. Daarnaast leer je een handige workflow als je je foto’s wilt bewerken met een preset.

Perfectionisme &workflow

03

Je weet na het doorlopen van deze module hoe je snel je fotoboekwaardige foto’s selecteert, zodat jij de baas bent over al je foto’s en er orde in je telefoonopslag is!

Baas in de selectie

02

In deze module help ik je om de achterstand van foto's bij te werken en leer ik je een overzichtelijke mappenstructuur.

Chaos! Hoe begin ik?

01

Modules

In de bonus module krijg je een exclusief kijkje in de keuken. Je kijkt mee tijdens dat ik bezig ben met het maken van mijn fotoboek voor mijn jongste dochter Maan.

BONUS
module 

06

Dit is hoe de cursus je leert hoe je van jouw ‘berg’ een fijn moment van herinneringen ophalen maakt:

baas

dit wil ik

Wil jij orde in de chaos? Rust ervaren omdat je helemaal bij bent met je fotoboeken?! Wil je exclusieve tips van mij als fotograaf en moeder voor het maken van de mooiste fotoboeken?
Fotoboekenbaas

Dé stok achter de deur om nu EINDELIJK aan de slag te gaan met de fotoboeken van je kids!

NU €97,-

€127,-

Normaal

Ik ben Marloes, een enthousiaste lifestyle fotografe. Getrouwd met Pim en trotse moeder van Noud, Saar en Maan. Samen met onze bruine labrador genaamd ‘Brownie’ wonen wij in Dordrecht. 

Herken jij dat de tijd vliegt? Ik vind het bizar snel gaan en daarom leg ik het liefste elk moment vast van mijn kinderen; de mijlpalen, maar ook de gewone dagelijkse momentjes. Dit is nu normaal, maar juist die normale dingen vergeet je weer zo snel.

Ik houd van foto's kijken en herinneringen terug halen. Samen met mijn kids kijk ik wekelijks in hun jaarboeken. Foto's laten verstoffen op je telefoon of computer vind ik zo zonde. Ik gun elke moeder zo'n mooi boek die ze cadeau kunnen doen aan hun kinderen! Dus al mijn ervaring en tips heb ik gebundeld in mijn cursus Fotoboekenbaas! Doe jij mee?

Hi, Ik ben Marloes!

Leer me kennen

FAQ

De cursus is voor iedereen. De cursus is heel uitgebreid. Misschien zal jij de lessen over je achterstand bijwerken overslaan. Maar ik leer je veel meer, zoals een handige mappenstructuur en een fijne workflow om het bij te houden. Ook als je foto's bewerkt met een preset hoe je dit in je workflow plaatst. Hoe je een verhaal verteld in je fotoboek. Dus ook al heb je vaker een fotoboek gemaakt, ben ik ervan overtuigd dat je van deze cursus nog nieuwe handige dingen kan leren!

1. IK HEB AL WAT FOTOBOEKEN GEMAAKT. IS DE CURSUS ALLEEN VOOR BEGINNERS?

De video's duren maximaal 5 minuten. Ik hou ze kort en praktisch omdat ik weet dat je niet zeeën van tijd hebt maar wel aan de slag wilt met je fotoboeken! In totaal staat er dus 1,5 uur aan lesmateriaal voor je klaar! 

2. Hoelang duren de video's?

Ja ik neem je in mijn BONUS module letterlijk mee bij het maken van het jaarboek van mijn jongste dochter Maan. Mijn scherm tijdens het maken van het fotoboek is opgenomen en je kan zien wat ik doe, ik geef je alle tips, vertel waar ik op let etc. 

3. Vertel je ook over hoe jij je fotoboeken precies maakt?

Ja dit kan je! Ik neem je helemaal stap voor stap mee en heb ook schermvideo's gemaakt met hele praktische voorbeelden! Stel dat het niet lukt kan je altijd google of mij een mailtje of berichtje sturen, ik help je met liefde!

4. Ik ben op technisch gebied heel slecht kan ik dit allemaal wel?

JUIST als je zolang achter loopt zou ik zeggen, koop mijn cursus! Het is een investering voor het leven! Want hoe heerlijk is het als je over een aantal jaar samen op de bank de baby fotoboeken samen met je puber door kan bladeren. Herinneringen op kan halen samen en verhalen kan vertellen welke grappige dingen hij vroeger deed. Er is echt hoop, ik help je in de cursus stap voor stap hoe je de enorme berg foto's sneller en makkelijk kan selecteren. En ik leer je ook een mindset switch te maken. Want beter één fotoboek dan helemaal geen!

5. Ik loop wel +5 jaar achter en kijk er zo tegen op.

Je krijgt 6 maanden toegang tot mijn cursus. Mooie stok achter de deur om dit voor die tijd af te ronden! Je kan het in je eigen tempo volgen. 

6. Hoelang krijg ik toegang tot de cursus?

Na het aanschaffen van mijn cursus ontvang je een mailtje met inlog gegevens. De leeromgeving van mijn cursus is op de huddle. Dit is een site én app waar je kan inloggen en mijn cursus kan bekijken. Het is heel overzichtelijk en je ziet welke video's je hebt gevolgd. Super easy dus!

7. HOE WERKT EEN ONLINE CURSUS VOLGEN?

De cursus is voor iedereen. De cursus is heel uitgebreid. Misschien zal jij de lessen over je achterstand bijwerken overslaan. Maar ik leer je veel meer, zoals een handige mappenstructuur en een fijne workflow om het bij te houden. Ook als je foto's bewerkt met een preset hoe je dit in je workflow plaatst. Hoe je een verhaal verteld in je fotoboek. Dus ook al heb je vaker een fotoboek gemaakt, ben ik ervan overtuigd dat je van deze cursus nog nieuwe handige dingen kan leren!

8. Ik heb al wat fotoboeken gemaakt. Is de cursus alleen voor beginners?

Je krijgt 6 maanden toegang tot mijn cursus. Mooie stok achter de deur om dit voor die tijd af te ronden! Je kan het in je eigen tempo volgen. 

6. Hoelang krijg ik toegang tot de cursus?

JUIST als je zolang achter loopt zou ik zeggen, koop mijn cursus! Het is een investering voor het leven! Want hoe heerlijk is het als je over een aantal jaar samen op de bank de baby fotoboeken samen met je puber door kan bladeren. Herinneringen op kan halen samen en verhalen kan vertellen welke grappige dingen hij vroeger deed.  Er is echt hoop, ik help je in de cursus stap voor stap hoe je de enorme berg foto's sneller en makkelijk kan selecteren. En ik leer je ook een mindset switch te maken. Want beter één fotoboek dan helemaal geen!

5. Ik loop wel +5 jaar achter en kijk er zo tegen op.

Ja dit kan je! Ik neem je helemaal stap voor stap mee en heb ook schermvideo's gemaakt met hele praktische voorbeelden! Stel dat het niet lukt kan je altijd google of mij een mailtje of berichtje sturen, ik help je met liefde!

4. Ik ben op technisch gebied heel slecht kan ik dit allemaal wel?

Ja ik neem je in mijn BONUS module letterlijk mee bij het maken van het jaarboek van mijn jongste dochter Maan. Mijn scherm tijdens het maken van het fotoboek is opgenomen en je kan zien wat ik doe, ik geef je alle tips, vertel waar ik op let etc. 

3. Vertel je ook over hoe jij je fotoboeken precies maakt?

De video's duren maximaal 5 minuten. Ik hou ze kort en praktisch omdat ik weet dat je niet zeeën van tijd hebt maar wel aan de slag wilt met je fotoboeken!  In totaal staat er dus 1,5 aantal uur aan lesmateriaal voor je klaar! 

2. Hoelang duren de video's?

FAQ

Na het aanschaffen van mijn cursus ontvang je een mailtje met inlog gegevens. De leeromgeving van mijn cursus is op de huddle. Dit is een site én app waar je kan inloggen en mijn cursus kan bekijken. Het is heel overzichtelijk en je ziet welke video's je hebt gevolgd. Super easy dus!

7. Hoe werkt een online cursus volgen?

De cursus is voor iedereen. De cursus is heel uitgebreid. Misschien zal jij de lessen over je achterstand bijwerken overslaan. Maar ik leer je veel meer, zoals een handige mappenstructuur en een fijne workflow om het bij te houden. Ook als je foto's bewerkt met een preset hoe je dit in je workflow plaatst. Hoe je een verhaal verteld in je fotoboek. Dus ook al heb je vaker een fotoboek gemaakt, ben ik ervan overtuigd dat je van deze cursus nog nieuwe handige dingen kan leren!

1. Ik heb al wat fotoboeken gemaakt. Is de cursus alleen voor beginners?

Koop hier de cursus

Klaar om je dierbaarste herinneringen TASTBAAR TE MAKEN?