PRESET PACK

Het geheim voor nog mooiere foto's

Over the moon

Doormiddel van deze preset krijg je een warme eenheid en sfeer in al je foto's

Inclusief een installatie stappenplan én edit tips.

Direct aan de slag want de preset zit meteen in je inbox.

METEEN IN JE INBOX

INCLUSIEF STAPPENPLAN

EENHEID IN AL JE FOTO’S    

Het WAUW effect in je foto wilt krijgen

Meer eenheid en sfeer in je foto’s wilt

Geen zin hebt om uren zelf in Lightroom te schuiven

Warme en contrast volle foto’s wilt

Mijn preset 

is perfect voor JOU als je....

Je een professionele uitstraling wilt in al je foto's!

Before

After

MISSEN JOUW TELEFOON FOTO'S
 OOK SFEER EN GEVOEL?

Dit is voor mij!

Een preset is een voorinstelling, een soort filter die je op kan slaan. Zodat je de bewerkingen, zoals belichting, kleuren en contrast niet elke keer opnieuw hoeft te doen. Je kan 'm gebruiken in de gratis app Adobe Lightroom mobile op iPhone en Android. Je installeert de preset in de app en met een paar klikken op de knop krijg je een warmere foto die past bij de foto die je hebt gemaakt. 

Weet wel dat geen foto, lichtsituatie of moment hetzelfde is. Het is dus geen klik en klaar maar bij elke foto zou je iets moeten schuiven in bijvoorbeeld de belichting. Maar door de edit tips die ik erbij stuur help ik je daarbij op weg en de preset bestaat uit een bundel, met meerdere voorinstellingen voor verschillende lichtomstandigheden en locaties. 

Wat is een preset?

Before

After

Ramona

"Gewoon wauw! Ik zou de preset zeker aanschaffen. Het maakt de fotos mooier qua kleur, sfeer en gevoel. Het maakt van je mooie foto's die gewoon op je camerarol blijven staan, ineens een foto die je wilt afdrukken en in een lijstje of in je fotoboek wilt. En ik denk ook dat je daardoor meer plezier krijgt in het fotograferen."

over the
moon

Before

After

altijd en overal beschikbaar op je smartphone via een handige app

Geleverd met een installatie handleiding

heel simpel te gebruiken

2 zwart wit presets

6 mobiele presets voor verschillende omstandigheden

Jouw foto naar een hoger niveau tillen?

Geschikt voor iOS en Android telefoons

Dit wil ik!

€47,-

BONUS: Video met edit tips

That's it! Je kunt nu starten met het bewerken van je telefoon foto's!
Maak prachtige foto's voor op je instagram, in je fotoboek of voor aan de muur!

edit time

03

Je volgt de stappen uit het stappenplan voor het installeren van de preset op je telefoon. Het duurt max 10 minuten om alles voor elkaar te krijgen.

installeren

02

Je download de Lightroom app, dit is de enige app die je nodig hebt om je foto's te bewerken. Daarna download je de over the moon preset pack op je telefoon.

download

01

Super simpel te gebruiken...

editen was nog nooit zó makkelijk

reviews

Mama van vince & javi 

"Marloes heeft een paar van mijn foto's bewerkt met haar preset. Toen ik de foto's terug kreeg was ik op slag verliefd, het geeft een wauw factor aan de foto. Je ziet meteen de warme gloed over de foto. Als je dit bij alle foto's toepast krijg je een geheel. Ik ga dan ook zeker deze preset aanschaffen. "

Mama van tijn

"Ik maak veel foto's van mijn gezin met mijn telefoon en die beelden zijn me heel kostbaar. Ben altijd aan het klooien om deze foto's mooi te bewerken, dus ik heb lang uitgekeken naar deze preset. Ik heb de preset mogen uitproberen en ben heel enthousiast! De kleuren zijn prachtig en geven mijn foto's zoveel meer waarde mee. Ik beveel deze preset van harte aan! "

Mama van Boaz, morris & luca

Ik vind de preset warm en sfeervol. Het geeft de foto onwijs veel krachtigheid. Ik ben hier echt heel blij mee, ik kan nu heerlijk op mijn telefoon, in een paar handelingen, de foto’s van mijn kindjes omtoveren tot een prachtige sfeerfoto. Heerlijk om straks alle foto’s boeken te maken met allemaal dezelfde stijl. 
Bedankt Marloes, ik ben blij! 

mama van flore & fabrian

"Sinds ik kinderen heb, maak ik een stuk meer foto’s dan voorheen, want ik wil elke ontwikkeling delen en bewaren voor later. Ik ben geen fotograaf, maar ik krijg het soms wel voor elkaar om zo’n mooi momentje vast te leggen. Deze foto’s zijn dan alleen vaak wel erg hard van kleur, of juist een beetje flets, ze missen net dat mooie gloedje of warmte. Het zelf bewerken van foto’s vind ik echt te moeilijk (en zou me ook veel te veel tijd kosten), dus een preset leek (én bleek!) de ideale oplossing. Door het gebruik van de preset op mijn eigen foto’s worden de kleuren zoveel mooier geeft het de foto’s net die extra warmte die ik zo mooi vind. Ook zorgt het toepassen van de preset op mijn foto’s voor wat meer eenheid en rust in het fotoboek. Het ziet er gelijk een stuk professioneler uit! De preset is echt een aanrader als je op een snelle manier je eigen foto’s net dat beetje extra wilt geven."

over the
moon

Before

After

Ja, ik wil de mobiele preset

In de preset pack vind je 8 verschillende presets. Elke preset heeft nét wat andere eigenschappen, waardoor de foto anders uitvalt. Hierdoor kan je per foto bekijken welke preset het beste past. Want elke foto is anders.

Denk aan de lichtomstandigheden, fotografeer je binnen of buiten, is de huidkleur erg licht of juist donker. Dit zijn allemaal elementen die een foto beïnvloeden en waardoor de preset anders uit kan vallen.

Meerdere presets

Orgineel

Basic moon

Warm

Koel

Boho 

Contrast

Selfie 

B&W

B&W warm

Worden de foto's niet zoals gehoopt? Ik help je graag verder tot een mooi eindresultaat. Stuur gerust een berichtje. Ben je daarna nog niet tevreden? Dan ontvang je je geld terug.

Niet goed, geld terug.

Ik ben Marloes, een enthousiaste lifestyle fotografe uit Dordrecht. Getrouwd met Pim en trotse moeder van Noud, Saar en Maan. Samen met onze bruine labrador genaamd ‘Brownie’ wonen wij in Dordrecht. 

Herken jij dat de tijd vliegt? Ik vind het bizar snel gaan en daarom leg ik het liefste elk moment vast van mijn kinderen, de mijlpalen maar ook bijvoorbeeld de dagelijkse eet momentjes. Omdat dit nu normaal is maar je deze normale dingen zo snel weer vergeet.

Ik hoop doormiddel van mijn preset dat je nog meer plezier in het fotograferen gaat krijgen. Dat je de mooie maar ook de gewone momenten mag vastleggen én dat je de 'gewone telefoon foto's' dan mag bewerken als puntjes op de i. Als prachtige herinnering voor later!

Hi, Ik ben Marloes!

Leer me kennen

koop de preset nu

Klaar om je dierbaarste herinneringen nóg mooier te maken?!