Thank you

Super leuk dat je mijn cursus fotoboekenbaas hebt aangeschaft!


YES, je zit erbij!

Je ontvangt binnen een paar minuten vier mails van mij
(Check ook even je spambox)

1. De inloggegevens van the Huddle (daar kan je de video's bekijken)
2. De bevestiging van je bestelling
3. Een welkomstmail
4. Informatie over de fotoboekenbaas-week

IK HEB NOG IETS LEUKS:
Onder iedere 50 deelnemers verloot ik mijn
mobiele preset pack ter waarde van €47,-
Zodat jij jouw foto's, voor in je fotoboek, in een warme en contrast volle stijl kan bewerken voor nog meer eenheid in je fotoboek.
Wil je kans maken om mijn preset te winnen?
Lees dan snel verder:

Deel in jouw story op Instagram dat je de cursus fotoboekenbaas hebt gekocht of dat je met de cursus bezig ben en tag @fotografiebijmarloes. 

Als jij de winnaar bent van de mobiele preset, krijg je van mij een mailtje! En nogmaals: vergeet me niet te taggen, anders dan zie ik het niet. 

 Ik wens je heel veel plezier en succes toe, en
 tot zometeen in de cursus! 

Liefs,
MarloesSurea - Dorst

Een veelzijdige plek in Dorst, dichtbij Breda. Je hebt er prachtige hoge bomen, een stukje zand en een watertje. Mooi voor een zwangerschapsshoot waar je bijvoorbeeld ook nog even het water in wilt!

Cadettenkamp

Een prachtige zandvlakte dichtbij Breda met een klein stukje bos. Waar kinderen lekker kunnen ravotten, spelen en dennenappels zoeken!
Met zonsopgang krijg je hier ook zulke mooie foto's!

Bos

Dichtbij de galderse heide (combi is mogelijk) is het prachtige bos. Lekker takken zoeken en ondertussen foto's maken. Dit plekje is alleen geschikt tijdens zonsondergang met zon ivm het licht.

Vlonderpad

Een lang houten vlonderpad in het prachtige mastbos. Het vlonderpad ligt tussen de heide en in de winter geven de grassen een prachtige kleur! Helaas mag je officieel niet van de vlonder af dus je bent bij deze locatie wel veel gebonden aan de vlonder of net eraf. Daarom niet geschikt voor grote families. 

Bergse heide

Nog zo'n prachtige plek, deze keer in Bergen op zoom. Hier vind je een uitgestrekt gebied met zand, een watertje, heide en bos. Er is ook een heuveltje dus met zonsondergang geschikt voor een mooie silhouet foto. Heel veelzijdig dus!

Mastbos 

In de herfst is het mastbos echt een pareltje. De bomen kleuren oranje of de blaadjes liggen op de grond en er liggen boomstammen. Dus een geweldige plek rond medio Oktober tot media November.