Locaties

Tips voor een perfecte locatie die bij jullie past!

Galderse heide 

Deze plek heeft zoveel verschillende mooie hoekjes! Stukje zand, grassen, bomen en heide. De heide staat in augustus in de bloei maar ook als deze niet in bloei staat is het prachtig! Tijdens elk seizoen kan je hier zulke mooie foto's maken!
Zonsondergang is hier ook echt prachtig, en al vroeg wat ideaal is met jonge kinderen als de zon later ondergaat.

Mijn favoriet!

Surea - Dorst

Een veelzijdige plek in Dorst, dichtbij Breda. Je hebt er prachtige hoge bomen, een stukje zand en een watertje. Mooi voor een zwangerschapsshoot waar je bijvoorbeeld ook nog even het water in wilt!

Cadettenkamp

Een prachtige zandvlakte dichtbij Breda met een klein stukje bos. Waar kinderen lekker kunnen ravotten, spelen en dennenappels zoeken!
Met zonsopgang krijg je hier ook zulke mooie foto's!

Bos

Dichtbij de galderse heide (combi is mogelijk) is het prachtige bos. Lekker takken zoeken en ondertussen foto's maken. Dit plekje is alleen geschikt tijdens zonsondergang met zon ivm het licht.

Vlonderpad

Een lang houten vlonderpad in het prachtige mastbos. Het vlonderpad ligt tussen de heide en in de winter geven de grassen een prachtige kleur! Helaas mag je officieel niet van de vlonder af dus je bent bij deze locatie wel veel gebonden aan de vlonder of net eraf. Daarom niet geschikt voor grote families. 

Bergse heide

Nog zo'n prachtige plek, deze keer in Bergen op zoom. Hier vind je een uitgestrekt gebied met zand, een watertje, heide en bos. Er is ook een heuveltje dus met zonsondergang geschikt voor een mooie silhouet foto. Heel veelzijdig dus!

Mastbos 

In de herfst is het mastbos echt een pareltje. De bomen kleuren oranje of de blaadjes liggen op de grond en er liggen boomstammen. Dus een geweldige plek rond medio Oktober tot media November.