locaties

Tips voor een perfecte locatie die bij jullie past!

De fotoshoot locatie

Yes jullie hebben een fotoshoot geboekt en het is tijd voor de locatie keuze. Een locatie is heel bepalend voor de uitstraling op de foto, net zoals kleding. 

Foto's op de heide of in het bos worden donkerder dan op de zandvlakte. Maar daar kan je natuurlijk wel weer wat aan doen door lichte kleding te dragen op een donkere locatie. 

Ik shoot heel graag in Breda omdat ik daar de allermooiste plekjes weet die helemaal passen bij mijn fotografie stijl. Als je hieronder op 'volgende' klikt dan kom je bij alle verschillende locaties. Kijk gerust eens welke je het beste bij jullie vind passen en wat je het mooiste vind! 

Galderse heide 

Deze plek heeft zoveel verschillende mooie hoekjes! Stukje zand, grassen, bomen en heide. De heide staat in augustus in de bloei maar ook als deze niet in bloei staat is het prachtig! Tijdens elk seizoen kan je hier zulke mooie foto's maken! De sprieten die je hiernaast op de foto's ziet zijn niet altijd zo beige, in de zomer worden ze meer lichtgroen. Maar ook dan is dat prachtig.
Zonsondergang is hier ook echt prachtig, en al vroeg wat ideaal is met jonge kinderen als de zon later ondergaat.

In het kort:
- Heide
- Bomen
- Grassen
- Strookje zand
- 5 minuten lopen vanaf de auto
- In breda
- Mooi in alle seizoenen!
- Geschikt voor kinderwagens

mijn favoriet

Surea - Dorst

Een veelzijdige plek in Dorst, dichtbij Breda. Je hebt er prachtige hoge bomen, een stukje zand en een watertje. Mooi voor een zwangerschapsshoot waar je bijvoorbeeld ook nog even het water in wilt! Maar ook een prachtige locatie voor een gezinsshoot, dennenappels zoeken, rennen van de berg af en op een warme zomeravond elkaar nat spetteren in het water;)

In het kort:
- Zand
- Bomen
- Water
- 10 minuten lopen vanaf de auto
- In Dorst dichtbij Breda
- Geschikt voor kinderwagens


Cadettenkamp

Een prachtige zandvlakte dichtbij Breda met een klein stukje bos. Waar kinderen lekker kunnen ravotten, spelen en dennenappels zoeken! 
Met zonsopgang krijg je hier ook zulke mooie foto's!

In het kort:
- Zandvlakte
- Bosje
- Minder geschikt voor kinderwagens, maar :
- 1 minuut lopen vanaf de auto
- In Teteringen (gemeente Breda)
- Locatie het mooiste tijdens het gouden uurtje!

Naald bomen bos - Breda

Dichtbij de galderse heide (combi is mogelijk) is dit prachtige bos. Het is geen groen bos maar een bos met hoge naaldbomen. Geeft een prachtig effect en past helemaal in mijn stijl. Lekker takken zoeken en ondertussen foto's maken. Dit plekje is alleen geschikt tijdens zonsondergang met zon ivm het licht. In het bos is het anders vaak te donker of overdag hoogzomer te fel!

In het kort:
- Bos
- 3 minuten lopen vanaf de auto (3 minuten naar de galderse heide)
- Alleen mooi met zonsondergang ivm het licht
- Geschikt voor kinderwagens

Vlonderpad

Een geweldige unieke locatie. Midden op de heide ligt dit prachtige vlonderpad. Als je het vlonderpad uitloopt loop je zo het mastbos in. Mooi te combineren in de herfst met de prachtige oranje bomen die er dan in het bos te vinden zijn. Het vlonderpad ligt tussen de heide en in de winter geven de grassen een prachtige kleur! Helaas mag je officieel niet van de vlonder af dus je bent bij deze locatie wel veel gebonden aan de vlonder of net eraf. Daarom niet geschikt voor grote families. 

In het kort:
- Heide
- Vlonder
- Grassen
- Mooiste rondom het gouden uurtje!
- 5-10 minuten lopen vanaf de parkeerplaats
- Geschikt voor kinderwagens
- In breda

Bergse heide

Nog zo'n prachtige plek, deze keer in Bergen op zoom. Hier vind je een uitgestrekt gebied met zand, een watertje, heide en bos. Er is ook een heuveltje dus met zonsondergang geschikt voor een mooie silhouet foto. Heel veelzijdig dus!

- Bos
- Heide
- Water
- Geschikt voor silhouet foto tijdens zonsondergang
- Minder geschikt voor kinderwagens, maar :
- 1 minuut lopen vanaf de parkeerplaats
- In Bergen op zoom
- Mooiste met het gouden uurtje!

Mastbos 

In de herfst is het mastbos echt een pareltje. De bomen kleuren oranje of de blaadjes liggen op de grond en er liggen boomstammen. De boomstammen liggen elk jaar op een andere plek dus ik zoek ze altijd voor de shoot op als je dit ook wilt. Maar niet gegarandeerd dus. Een geweldige plek rond medio Oktober tot media November. 

- Bos (prachtige herfstkleuren)
- Alleen geschikt in de herfst
- Boomstammen niet gegarandeerd
- Geschikt de hele dag door
- Geschikt voor kinderwagens
- Max 10 minuten lopen vanaf de parkeerplaats

herfst only