Maak je keuze:

Bekijk hier het hele verhaal van een shoot. Hier vind je een galerij van een gezinsshoots, zwangerschapsshoot en newbornshoot. Neem gerust een kijkje!

Bekijk hier de hele galerij

Portfolio

Galerij 1

Een heerlijk verhaal van foto's, van de gezinsshoot van Miranda en haar gezin. We waren op mijn favoriete shootlocatie in Breda, de galderse heide. Het is daar prachtig, de kindjes kunnen daar lekker rondrennen en spelen. Dennenappels zoeken, ruiken aan de heide en elkaar kietelen met de grassen. Dit was zo'n fijne ontspannen shoot, kijk je mee?

Gezinshoot Miranda

nu boeken

Info & prijzen

Galerij 2

Op een mooie zonnige avond, tijdens zonsondergang, mocht ik deze lieve mensen fotograferen. Papa en mama to be. Vol verwachting van een klein meisje. De shoot begon in het mooie mastbos met een zonnetje die door de bomen heen piepte. Daarna gingen we nog even naar de prachtige heide en als knaller gingen we naar het water. En Cynthia ging zelfs in het water. Wauw, wat was dit tof!

Zwangerschapsshoot ....

nu boeken

Info & prijzen

Galerij 3

Kleine Jibbe is geboren. Deze lifestyle newbornshoot was zo fijn. Jibbe sliep de hele shoot, op een borstvoedingsmomentje na! En zijn trotse zus deed het ook heel goed. Even op de foto, een dansje tussendoor en even wat eten beneden en daarna weer op de foto. Zulke waardevolle momenten vast mogen leggen. 

Newbornshoot Jibbe

Info & prijzen

nu boeken

Van miranda

"Wat zijn wij blij dat we een fotoshoot bij Marloes hebben gedaan! Ik vond het best spannend, want zouden de kinderen wel meewerken of zouden ze het erg spannend vinden? Marloes heeft ons ontzettend goed begeleid in de voorbereiding. We hielden contact over het weer. Ze dacht en keek mee naar wat we aan zouden doen en ik mocht een jurk lenen uit haar cliƫnt closet. Zo voelden we ons op ons mooist! Tijdens de shoot voelden we ons direct op ons gemak en na een rondje lopen en wat opdrachtjes gedaan te hebben zei Marloes dat we klaar waren. Ik was ergens wel verbaasd, want we hadden nog amper geposeerd, daar kon nooit wat moois tussen zitten. Het tegendeel bleek. Wat een ontzettend mooie foto's. Echt bizar dat Marloes die zo goed heeft weten te vangen tijdens een gezellige, ongedwongen fotosessie terwijl de kindjes best verlegen en moe waren. We vonden het een erg leuke middag en zijn enorm blij met het resultaat!"

Lieve woorden

Hans & Geerke

Wij hebben het zo fijn met Marloes gehad! We hebben 2 dagen onze 
trouwerij gevierd en daar was zij allebei de dagen bij. Vanaf moment 1 was de klik er. Ook naar onze daggasten was ze spontaan. Vele van onze daggasten vertelde ons dat ze niet door hadden dat Marloes er was, omdat het voelde alsof ze er tussen hoorde. 

En dan de foto's binnen krijgen.... oohh dat was echt een feestje ! Marloes maakt hele toffe beelden! Ze fotografeert elk detail, ze is spontaan, lacht even veel mee, is behulpzaam en lief naar andere toe. Ook haar communicatie is top. Voor de bruiloft bespreekt ze alles door. Bij vragen konden we haar altijd appen of bellen. Ook na de bruiloft stond ze voor onze vragen rondom de foto's en album klaar. Niets leek haar te veel. 

Lieve Marloes, uit de grond van onze harten DANKJEWEL! Niet alleen voor de waardevolle beelden, maar ook dat je echt oog voor ons had. 

Lieve woorden

Ardjan & NIenke

Via een Instagram-story kwamen we Marloes tegen. Eigenlijk waren we meteen al enthousiast. Het spontane en de prachtige foto's sprak ons erg aan. Daarna hebben we meerdere gesprekken gehad en mailcontact om al onze wensen af te stellen. Er werd goed geluisterd en doorgevraagd, Marloes dacht echt met ons mee. We zagen Marloes op de dag zelf voor het eerst en meteen klikte ;) het met haar en voelde we ons op ons gemak.We hadden eigenlijk haast geen ervaring met fotoshoots dus daarom waren de aanwijzingen tijdens de shoot wel fijn.

Marloes is gezellig en vriendelijk maar ook heel professioneel. Bij het verdere programma op je dag weet ze heel goed spontane momenten te pakken zonder 'echt' aanwezig te zijn. Ze gaat op in de groep wat heel fijn is. We kregen al snel een preview waar we al heel enthousiast en blij mee waren. We zijn super blij met de foto's en we willen Marloes dan ook zeker aanraden!

Lieve woorden

ik wil een shoot boeken

Om jullie familie verhaal vast te laten leggen?

Klaar ..