Maak je keuze:

Bekijk hier het hele verhaal van een bruiloft. Hier vind je 2 galerijen van eerdere bruiloften en één galerij van een afterweddingshoot. Neem gerust een kijkje!

Bekijk hier een hele galerij!

Portfolio

Galerij 1

Info & prijzen

trouwbrochure aanvragen

Een heerlijke buitenlandse bruiloft in de mooie belgische ardennen. Ze maakte, met hun dichtsbijzijnde vrienden en familie, er een prachtig intiem weekend van! 

Wedding Arnold & Katja

Galerij 2

In het mooiste Dordrecht mocht ik de bruiloft van Bob & Tirsa vastleggen. We begonnen bij hen thuis, waar de first look plaatsvond. Daarna hadden we een ongedwongen en relaxte fotoshoot in de binnenstad van dordrecht, een ideale fotoshoot locatie! We liepen nog een stukje richting de stad. Daarna gingen we varen door de Dordrechtse grachten en was de ceremonie in het stadhuis. Alles konden we lopend doen. Wat een relaxte sfeer was er! Hieronder zie je een samenvatting van de hele dag!

Wedding Bob & Tirsa

Info & prijzen

trouwbrochure aanvragen

Galerij 3

Info & prijzen

NU BOEKEN

Oh ik raad het iedereen -die het durft ;)- aan! Een afterweddingshoot aan het water tijdens zonsondergang. Kijk maar even mee want dit zegt genoeg!

Afterweddingshoot Hans & Geerke 

Bas & Iris

"Marloes is een fotograaf naar je hart. Ze is gezellig, warm, creatief, spontaan naar gasten en laat je op je gemak voelen achter de camera. Wij zijn namelijk niet echt bekend met voor een camera staan, maar dat zal voor meerdere mensen gelden. Mooi dat zij hier net zo van geniet als wij zelf, je ziet echt dat fotografie haar passie is. Ze laat je op een natuurlijke manier lachen door oefeningen/spelletjes voor de leukste spontane momentjes. De preview binnen een paar dagen ontvangen, super leuk en fijn om zo snel al wat te kunnen zien. De foto's die Marloes vastlegt gaven echt onze emotie weer. Buiten dat wij heel tevreden zijn hebben we ook veel positieve reacties gekregen vanuit onze gasten over haar. Vanuit ons een absolute aanrader. MARLOES JE BENT EEN TOPPER!"

Lieve woorden

Hans & Geerke

Wij hebben het zo fijn met Marloes gehad! We hebben 2 dagen onze 
trouwerij gevierd en daar was zij allebei de dagen bij. Vanaf moment 1 was de klik er. Ook naar onze daggasten was ze spontaan. Vele van onze daggasten vertelde ons dat ze niet door hadden dat Marloes er was, omdat het voelde alsof ze er tussen hoorde. 

En dan de foto's binnen krijgen.... oohh dat was echt een feestje ! Marloes maakt hele toffe beelden! Ze fotografeert elk detail, ze is spontaan, lacht even veel mee, is behulpzaam en lief naar andere toe. Ook haar communicatie is top. Voor de bruiloft bespreekt ze alles door. Bij vragen konden we haar altijd appen of bellen. Ook na de bruiloft stond ze voor onze vragen rondom de foto's en album klaar. Niets leek haar te veel. 

Lieve Marloes, uit de grond van onze harten DANKJEWEL! Niet alleen voor de waardevolle beelden, maar ook dat je echt oog voor ons had. 

Lieve woorden

Ardjan & NIenke

Via een Instagram-story kwamen we Marloes tegen. Eigenlijk waren we meteen al enthousiast. Het spontane en de prachtige foto's sprak ons erg aan. Daarna hebben we meerdere gesprekken gehad en mailcontact om al onze wensen af te stellen. Er werd goed geluisterd en doorgevraagd, Marloes dacht echt met ons mee. We zagen Marloes op de dag zelf voor het eerst en meteen klikte ;) het met haar en voelde we ons op ons gemak.We hadden eigenlijk haast geen ervaring met fotoshoots dus daarom waren de aanwijzingen tijdens de shoot wel fijn.

Marloes is gezellig en vriendelijk maar ook heel professioneel. Bij het verdere programma op je dag weet ze heel goed spontane momenten te pakken zonder 'echt' aanwezig te zijn. Ze gaat op in de groep wat heel fijn is. We kregen al snel een preview waar we al heel enthousiast en blij mee waren. We zijn super blij met de foto's en we willen Marloes dan ook zeker aanraden!

Lieve woorden

Ik wil kennismaken

Klaar om kennis te maken met mij om te kijken of er een klik is?

Let's make magic.