Fotoboeken

BAAS

Ik wil op de wachtlijst voor de cursus fotoboekenbaas!

Heb jij geen orde in je foto opslag en loop je achter met het maken van fotoboeken. Met mijn cursus wordt jij je fotoboeken te baas! Je leert waar je begint als je achterloopt, hoe je makkelijk foto's sorteert voor een fotoboek zodat herinneringen tastbaar worden! Schrijf je dan hieronder vrijblijvend in zodat jij als eerste alle informatie ontvangt én de cursus aan kan schaffen met een enorm hoge korting!

Surea - Dorst

Een veelzijdige plek in Dorst, dichtbij Breda. Je hebt er prachtige hoge bomen, een stukje zand en een watertje. Mooi voor een zwangerschapsshoot waar je bijvoorbeeld ook nog even het water in wilt!

Cadettenkamp

Een prachtige zandvlakte dichtbij Breda met een klein stukje bos. Waar kinderen lekker kunnen ravotten, spelen en dennenappels zoeken!
Met zonsopgang krijg je hier ook zulke mooie foto's!

Bos

Dichtbij de galderse heide (combi is mogelijk) is het prachtige bos. Lekker takken zoeken en ondertussen foto's maken. Dit plekje is alleen geschikt tijdens zonsondergang met zon ivm het licht.

Vlonderpad

Een lang houten vlonderpad in het prachtige mastbos. Het vlonderpad ligt tussen de heide en in de winter geven de grassen een prachtige kleur! Helaas mag je officieel niet van de vlonder af dus je bent bij deze locatie wel veel gebonden aan de vlonder of net eraf. Daarom niet geschikt voor grote families. 

Bergse heide

Nog zo'n prachtige plek, deze keer in Bergen op zoom. Hier vind je een uitgestrekt gebied met zand, een watertje, heide en bos. Er is ook een heuveltje dus met zonsondergang geschikt voor een mooie silhouet foto. Heel veelzijdig dus!

Mastbos 

In de herfst is het mastbos echt een pareltje. De bomen kleuren oranje of de blaadjes liggen op de grond en er liggen boomstammen. Dus een geweldige plek rond medio Oktober tot media November.